Bij kapsalon de Knipscheer in Hoogezand werkt men uitsluitend met de proucten van L'Oreal Professionel Beauty Pillow, een heerlijk satijnen kussen met een verzorgende werking voor je haar is te koop bij Kapsalon de Knipscheer in Hoogezand

We werken uitsluitend met de producten van L’Oréal Professionnel,

Onze verf behandelingen verzorgen wij met Inoa, dit is een zachte kleuring die geen ammonia bevat en niet ruikt!

Zowel voor de vrouw als de man heeft L’Oréal een mooie complete verzorging-en stylinglijn.

Om goed op de hoogte te blijven van de laatste trends worden wij regelmatig getraind door het creatieve team

van L’Oréal.

Beauty Pillow

Ons drukke leven doet ons steeds meer beseffen dat een goede nachtrust van groot belang is. Met Beauty Pillow krijg je de heerlijke slaapmomenten die zo belangrijk zijn en die jij verdient. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Dat betekent geen gehaast door lange ochtendrituelen en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. Wie wil dat nu niet?

Satijnen kussenslopen, voor glanzend haar en een stralende huid.

Zorgt voor een gladde huid Voorkomt slaapvouwen Verfijnt rimpeltjes Bestrijdt acné en onzuiverheden Kalmeert een vurige huid Het haar blijft beter in model Voorkomt gespleten haarpuntenhetleukstekado Geen klitten en pluis meer Vermindert vet haar Intensievere werking van huid- haarproducten Behoud van haar- en wimperextensions Mooier resultaat van PMU-behandelingen Slaapt verkoelend Is anti-allergeen tegen huisstofmijt Kortom, een musthave voor huid en haar(werken)!
BJ Websites
Beauty Pillow in diverse kleuren te koop bij Kapsalon de Knipscheer

L’Oréal Professionel

Kapsalon de Knipscheer in Hoogezand

Neem contact met ons op

Tak van Poortvliestraat 359A in Hoogezand 0598-323 467 afspraak@deknipscheer.eu http://www.deknipscheer.eu

Facebook

Like ons op Facebook!